Actionsport og villmarksliv

Denne siden er dedikert til alt som har med actionsport og med idrettslige utfordringer å gjøre, samtidig som vi er meget glade i alt som har å gjøre med hav og vann. Men vi lar oss ikke blende av denne forkjærligheten for det våte element. Den som liker å gjøre tullete og vågale ting i luften, eller på bakken, er også velkommen.

Havrafting som idrett og fornøyelse – og gode alternativerdownload-16

Vi driver med havrafting fordi vi syns det er gøy. Det er både gøy med store motorer, med mange hestekrefter, så vel som med det suget som man får i magen, når båten spretter over bølgetoppene. Men dette er kostbar moro, og det er ikke noe som man kan gjøre hver dag. Vanlig elverafting er et godt og billig alternativ havrafting, dykking og lignende aktiviteter.

Sikkerhet først: Riktig utstyr til nødsituasjoner

Sikkerhet til hav er like, om ikke mer, viktig som på andre arenaer, og er et viktig tema for oss. Vi vil at du skal ta vare på deg selv, både for din egen del, og på vegne av dine nærmeste. Vi dedikerer derfor oppmerksomhet til godt sikkerhetsutstyr, og det nyeste av utstyr. Når man driver med ting hvor mye kan gå galt, er det selvfølgelig viktig å ha utstyret i orden. Når vi snakker om utstyr så betyr det både direkte sikkerhetsutstyr, som svømmevester, flytevester og hjelmer, men også som gode våtdrakter og riktig motor. Det er viktig å ha det man trenger om uhellet skulle være ute.