4 grunner til å begynne med rafting denne våren

Tenk på det! Følelsen av å beherske sterke stryk og vannsprut, mens du samtidig har det morsomt. Ikke så ille det. Rafting gjøres med plastbåt i forskjellige stryk her til lands. Strykene har forskjellig vanskelighetsgrad, slik at en vil alltid finne et stryk som passer for sitt eget nivå. Det er overhode ikke nødvendig å være tøff eller sterk for å være med. Alle har muligheten til å yte sitt, og hvordan lærer du hos instruktørene. All rafting skjer i tillegg under eget regelverk, og skal følge de retningslinjer som er satt opp for slikt. Føler du deg ikke tøff nok? Glem det, overrask deg selv i stedet for.

shutterstock_88078222Fire – i en opplevelse

Rafting er mer enn bare moro. Her kan du få testet egne grenser, bygge opp teamfølelsen, kjenne på mestringsfølelsen og få en flott naturopplevelse. Nesten som et kinderegg, men fire-i-ett. På et rafting senter vil du derfor treffe alt fra vennegjenger som er der for moro til folk som driver med team building. Det er ingen opplevelser som er bedre enn de du deler med andre. Så her er det bare å finne frem eventyreren i deg og gå på. Finn et senter nær deg og få med deg venner og kolleger til en dag dere ikke vil glemme.

Kjenn på gladfølelsen

Ja, rafting kribler i magen. Til og med hos de mer erfarne. Den utfordringen man kjenner når stryket er som tøffest. Den stoltheten man får over å mestre ting. For ikke å glemme det å utfordre seg selv, og hvor tilfredsstillende det er å kjenne på den gladfølelsen man får når man lykkes. Begynn gjerne i enkle stryk om du er nybegynner. Derfra kan du jobbe deg videre opp i stryk med mer utfordrende vanskelighetsgrader. S.T.U.M. er bokstaver du skal merke deg. Samarbeid, team, utfordring, mestring, og det noe av det du får når du driver med rafting.